Gabriele Dagnelie is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).


Vaak vergoedt uw verzekeraar de natuurgeneeskundige behandeling geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw pakket voor aanvullende zorgverzekering.

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie klik op onderstaande logo's.

 

Tarieven en vergoedingen

De prijs van een standaard consult is € 60,- inclusief BTW (Allergie / Jin Shin Jyutsu / Natuurgeneeskunde). De duur van een standaardconsult is 1 uur.

De prijs van een Vitametik-impuls is € 35,- inclusief BTW. Een vitametik-impuls staat los van het standaardconsult.

Betaling contant of binnen 14 dagen.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Vaak vergoedt uw verzekeraar de natuurgeneeskundige behandeling geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw pakket voor aanvullende zorgverzekering. Alle bovenstaande behandelvormen vallen onder dezelfde voorwaarden voor vergoeding. Voor informatie over vergoeding door uw zorgverzekeraar zie de rubriek alternatieve geneeswijze in uw aanvullende ziektekostenpolis. De door mij gebruikte prestatiecodes zijn: 
- 24005 Behandeling Natuurgeneeskundige therapie
- 24513 Behandeling Lichaamsgerichte psychotherapie

Mijn werktijden zijn van maandag t/m vrijdag, van 10:00-17:00. Voor de algemene voorwaarden van een behandeling, zie hier.