Gabriele Dagnelie is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).


Vaak vergoedt uw verzekeraar de natuurgeneeskundige behandeling geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw pakket voor aanvullende zorgverzekering.

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie klik op onderstaande logo's.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Gabriele Dagnelie-Döring, ik ben getrouwd en heb vier volwassen kinderen. Ik ben energetisch natuurgeneeskundige en kan u in mijn praktijk verschillende complementaire geneeswijzen aanbieden.
Vanaf april 2014 ben ik volledig gecertificeerd volgens de nieuwste voorwaarden getoetst door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) in de complementaire zorg, waardoor u bij de meeste zorgverzekeraars vergoeding van de behandelingen krijgt.

Uitgangspunten:

In mijn energetische natuurgeneeskunde praktijk werk ik vanuit een holistische (integrale) visie. In deze visie wordt er van uit gegaan dat alles met elkaar samenhangt. De mens is een eenheid van lichaam en ziel, die met elkaar in interactie zijn. Onze gedachten en emoties hebben dus ook invloed op ons lichaam. Daardoor kunnen niet verwerkte emoties leiden tot lichamelijke klachten. In mijn praktijk kijk ik niet alleen naar de klachten waarmee cliënten komen, maar ook naar hun mentale en emotionele energiebalans. Door het corrigeren van eventuele afwijkingen in deze energiebalans krijgt het lichaam de gelegenheid om door zijn zelfgenezend vermogen volledig te kunnen herstellen. Problemen en klachten kunnen we ook zien als onderdeel van een bewustwordingsproces. Door ons bewust te worden van de achterliggende oorzaken van onze klachten, kunnen we deze loslaten en ons weer vrij en gelukkig voelen.

Gevolgde opleidingen:
•    4-jarige HBO opleiding E.E.N.® therapie tot Natuurgeneeskundig Therapeut
•    Diploma SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis
•    Module Neurolinguistisch Programmeren (NLP), afronding maart 2014
•    Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek (NAET): Basic, Advanced 1, Advanced 2, Recertificatie, Symposium 2010, Symposium 2011
•    Jin Shin Jiyutsu: Certification 2004, Living the Art Seminar 2006, diverse cursussen en seminars 2007-2012
•    Vitametik: Opleiding 2014-2015, certificaat en licentie 2015

Nascholing:
Door jaarlijkse bij- en nascholingen verbreed en verdiep ik regelmatig mijn kennis om van mijn vakgebied op de hoogte te blijven.

Ervaring:
•    Praktijk Allergieën en Jin Shin Jiyutsu sinds 2007
•    Praktijk Energetische Natuurgeneeskunde sinds 2010
•    Praktijk Vitametik sinds 2015